top of page

KELIRO NAČIN

Sve je u prirodnim sastojcima

Konoplja je u Slavoniji prisutna tisućama godina. Kudjelja, kako je mi Slavonci zovemo, uvijek je bila od velike važnosti za one koji su taj kraj nazivali domom. Bili Kelti, Iliri ili Rimljani, svima je bila poznata svestranost i izdržljivost konoplje.

Blagoslovljene sunčevom svjetlošću i plodnim tlom, ove prve nacije ističu se inovacijama. Koristeći svoje znanje o zvijezdama, mogli su točno izračunati protok vremena. U blizini naše destilerije nalazi se najstariji europski kalendar s ugraviranim prikazima zvijezda i Sunca. To isto Sunce pratimo i danas.

 

Keliro je mala obrtnička destilerija iz Vukovara čije ime slavi stare narode – Kelte, Ilire i Rimljane. Proizvodimo jaka pića s naglaskom na industrijskoj konoplji uzgojenoj na lokalnim slavonskim poljima.

 

Iz poštovanja prema prirodi, brend KELIRO je u 100% recikliranoj boci. Uvođenje ekološki prihvatljivih sirovina i ambalaže konkretan je korak koji dokazuje da je pitanje održivosti i društveno odgovornog poslovanja imperativ i smjernica tvrtke i njenih proizvoda KELIRO.

 

Ponosni smo što nastavljamo slavonsku bogatu tradiciju uzgoja konoplje i povijest inovacija.
 

Logotip-Keliro.jfif
bottom of page